evi, geboorte > Evi is geboren…

 

Evi is geboren

Evi is geboren

ja het wachten is beloond!

Terre - de verloskundige

Terre - de verloskundige

Na de nodige bezoekjes aan de verloskundige – zowel de officiële als onze huisverloskundige Terre (foto) – in de afgelopen negen maanden, was het moment afgelopen woensdag daar: Evi is geboren. Details van de bevalling zal ik je besparen, maar laat ik zeggen dat het snel is gegaan en we in de ochtend al met z’n drieën in de auto op weg naar huis konden. Meike hoefde niet onder het mes en Evi mocht de hele tijd bij ons blijven. De gevreesde zombie-rit van versgebakken vader alleen in de auto van ziekenhuis naar huis is mij bespaard gebleven, omdat Meike en Evi gelukkig direct mee mochten en niet  – zoals bij Terre – een nacht moesten blijven.

Evi

Evi gaat het bad in

Evi kwam gezond en mooi op de wereld en laat zich goed horen als ze honger heeft. Het eerste badje hebben we inmiddels gehad. Wel weer even wennen hoor. Terre kunnen we tegenwoordig zelf een handdoek geven – Evi moet als een horloge-maker zo nauwkeurig, gewassen en gedroogd worden :)
Toen we Terre belden vanuit het ziekenhuis dat ze een zusje had, was ze superblij – “dat had ik ook het liefste”. Ze was vanmiddag de oude speelgoedbox aan het leegruimen op zoek naar speelgoed dat Evi mocht hebben en haar jurk die een beetje strak zat mocht Evi ook wel hebben…

blij

blij met Evi

Terre voelt zich supertrots, wij trouwens ook :). Vol enthousiasme duikt ze op Evi om te knuffelen, voelen, aaien, helpen, praten… Natuurlijk ook wennen dat niet alle aandacht meer naar haar gaat. Gelukkig ben ik een poosje vrij om wat meer dingen met haar te doen. Ze fietst net en heeft een step gekregen waar het dorp mee verkend moet worden. Ik verken wel mee :) En zij helpt mij op haar beurt weer met alle bezoekjes aan bloemist, drogist, zorguitleen, etc.

Al met al een hele verandering die we met veel plezier ingaan! Ik moet toegeven dat ik minder gedreven ben om alle nieuwtjes binnen het uur op de site te zetten maar zal er rekening mee houden om jullie – fans van Evi – informatiehonger zoveel als mogelijk te stillen 😉

Terre ligt lekker te slapen, wij duiken onze 4e nacht zo in. Foto’s van Evi vind je natuurlijk in haar eigen album – ik heb er alvast een paar neergezet.

 

8 Reacties op “Evi is geboren…”

 1. Wauw!!! Ik kan niet wachten tot morgen :)
  $

 2. Gefeliciteerd, geniet ervan en veel geluk gewenst met z’n vieren!

 3. Wow!!! Wat een mooi poppetje!! Fijn om te horen dat alles goed gaat!! Geniet lekker van jullie beide wondertjes!!

 4. Gefeliciteerd, wat zien jullie er trots uit! Veel gezondheid en geluk gewenst.

 5. oma en opa de Waal 22. May, 2011 at 12:59

  eindelijk daar is ze dan , ons super kleinkind Evi.wat is ze beeldschoon. een kwartet meisjes dat is toch geweldig.oma en opa kijken er nu al naar uit op een bezoekje naar millingen liefs mama en papa.

 6. Willem Vermeer 22. May, 2011 at 21:16

  Hoi Joost,
  Mijn moeder stuurde me de link naar je blog; gefeliciteerd met Evi! Veel geluk met z’n vieren.
  Willem

 7. Annemieke, Roel, Lieke en Aafke 22. May, 2011 at 21:49

  Gefeliciteerd met de geboorte van Evi! Wat een mooie meid! Twee dochters hebben is heerlijk, kan ik uit ervaring zeggen. Aafke is nu vijf maanden en grote zus Lieke knuffelt haar dagelijks plat… Veel geluk met z’n vieren!

 8. Janneke van Eck 28. Feb, 2013 at 11:08

  Hallo Joost, Meike, terre en Evi,
  alles goed met jullie? Leuk dat Sjoerd & co ook in Elst komen wonen he?! Hebben ze gelijk oppas :)
  Even ter info, ik was aan het googelen op afbeeldingen op de zoeknaam ‘Evi poppetjes’ en toen verscheen de geboortefoto van Evi. Ik dacht ik laat het even weten, ik weet niet of het de bedoeling is dat iedereen zomaar jullie privé gegevens kan zien.

  Tot in mei bij de 90e verjaardag van oma!

  Groetjes Janneke